Puling bedre sex

puling bedre sex

Posted May 9, Hvis sex er til for å lage barn, hvorfor er oralsex diggere enn puling? Share this post Link to post Share on other sites. Guest HunterLady   0 0. Report post  ·  2. Guest Bandit   0 0. Report post  ·  3. Da har du nok hatt sex med feil personer. Report post  ·  4. Report post  ·  5.

Report post  ·  6. Posted May 10, Guest Raindrops   0 0. Report post  ·  7. Guest Gorgonzola   0 0. Report post  ·  8. Report post  ·  9. Er puling det samme som samleie? Jeg har aldri hatt samleie, men oralsex er digg det. Report post  ·  Hapa   Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Jeg ropte en gang, midt under akten, høyt ut: Et uttrykk jeg aldri har brukt før, og som jeg sant skal sies ble ganske satt ut av å høre meg selv si.

Men ikke like satt ut som partneren min. Samleiet tok slutt ganske raskt og da vi lå der etterpå sa jeg: Jeg forvandles tydeligvis til en karakter fra Sorte Orm når jeg er kåt.

I erotiske filmer og tekster finner du aldri fornuftige råd for hvordan du skal forholde deg til det stadig tilbakevennende problemet med de kjipe månedlige dagene. I en verden som er fullstendig opphengt i lekkert sengetøy er det irriterende at naturen fungerer på en måte som kan sammenlignes med å bruke blender uten lokk. Enda mer irriterende er det at dette bli ti ganger så ille om du «gjør det» samtidig. Det er vanskelig å slippe kontrollen under heftig sex når du mentalt lurer på hvor du satte den boksen med Vanish.

Etter mange år med puling må jeg si at livet ble bedre da jeg gikk til innkjøp av et eget håndkle, billig og mørkeblått, som legges i det aktuelle området av sengen.

Det har attpåtil fungert som en invitasjon til en runde i høyet. Vi må være ærlige her: Kvinne får mer ut av sex enn menn. Skjønner du hva jeg mener? Kvinner har mer sex enn menn. Vi har massevis mer sex.

I et samleie kan kvinner teoretisk sett fortsette for alltid. Med multiple orgasmer som en konstant mulighet er den eneste grunnen til at vi slutter å ha sex at. Kvinner er der når 90 prosent av all sex finner sted, så selvfølgelig bør vi bestemme over den. Ellers trekker vi det korteste strået. Med menn trenger du egentlig bare å trykke på den samme sex-knappen om og om igjen til du kommer dit du skal. Med alle disse elementene til stede ville det vært logisk om vi levde i et samfunn der menn er rødmende og uskyldige mens kvinnene viser dem hvordan dette faktisk fungerer.

I stedet finnes det en oppfattelse om at kvinner er rødmende skolepiker som vekkes til live av mannen, som igjen forteller hvor skapet står og dikterer fortellingen av ethvert heteroseksuelt samleie.

En mann som er uerfaren, eller til og med stiller spørsmål, sees på som lite maskulin. Mens en kvinne som har erfaring og foreslår ting sees på som truende og pågående. Jeg må bare si at bare tanken på at enkelte kvinner er «horete» eller at noen føler de må lyve om hvor mange de har ligget med for meg er helt latterlig.

Det er ingen andre aspekter ved det å være menneske som funker på samme måte. Ingen ville anklaget en rørlegger med fem års erfaring som «løs». Du ville ikke vært skeptisk til en forfatter med seks bestselgende bøker som prøver å skrive enda en.

Kompis, neste gang bør du lyve. Du kan få andre forfattere til å føle seg usikre. Si til alle at dette er debutromanene din. Du kan faktisk ta en operasjon så det virker som om du aldri har skrevet en bok før. De går gjennom teksten og strammer opp avsnittene, så de blir litt vanskelige å komme seg gjennom. Jeg har vært sammen med ektemannen min i 22 år, noe som innebærer at vi sannsynligvis har hatt sex cirka ni ganger. Jeg skal være helt ærlig: Med såpass mange samleier bak oss skulle du tro at vi hadde blitt litt blaserte, eller i alle fall at vi tok hele greia for gitt.

Det er jo ganske lett for oss sammenlignet med single folk, som må ta på seg de fineste klærne sine, stusse kjønnshåret og gå til de hotteste utestedene for å treffe andre som vil ha sex, si de rette tingene og klare å holde en sprudlende og sexy samtale i gang i drosjen på vei hjem før de må finne ut hvordan de skal ta av hverandre hipster-snekkerbuksene samtidig som de kysser. Alt jeg må gjøre er å skru av TV-en og gå bort til lintøyskapet mens jeg mumler «Ungene ser på trampolineflauser på Youtube!

Men til tross for at vi har gjort det veldig mange ganger er det fremdeles morsomt, spennende og ekte. En liten stund forvandles du til noe annet og flyr til et sted der du ikke lenger jobber og strever, men svever av glede, og alt innenfor de fire veggene på soverommet ditt. Jeg vil hevde at vårt gode sexliv skyldes én ting.

Etter hver gang snur vi oss mot hverandre og sier «Tusen hjertelig takk, det var veldig deilig. Kjære, jeg vil være sammen med deg for alltid. Fordi, det viktigste sextipset av alle er egentlig takknemmelighet.

For at du har funnet noen som vil gjøre det med deg, uten at noen politikere ennå har klart å skattelegge det. Du kan sette fyr på himmelen uten å betale en dritt.

Jeg vil ikke forsøke å fremstille meg selv som en sexekspert. Jeg skal være helt ærlig: Og nærheten og alt det andre som følger med sex! Posted May 10, Vi benytter cookies til puling bedre sex, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Her er de billigste forbrukslånene. Det er også et risikabelt tidspunkt å være verbal på.

CALLGIRLS TRONDHEIM FLØRTE MELDINGER

Match herreklær eskorte troms

Thai massage outcall sex tv chenal

Populærkulturen forteller oss at måten vi måler kvaliteten på sex på er hvor lang tid du bruker. Guest Bandit   0 0. Jeg ropte en gang, midt under akten, høyt ut: Fast spaltist i Kvinneguiden. At du bare vil bo mindre enn 0,5 kilometer fra stasjonen er helt urealistisk!