Møt eldre kvinner sex tlf

møt eldre kvinner sex tlf

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Hvordan finne eldre damer? Er en gutt som har en fantasi om ett forhold til en eldre dame år , men har ikke en anelse om hvor de kan finnes etter å ha forsøkt dette i lengre tid..

Noen som har en ide? Ikke på byen Livet er til å leve med. Hvis du ikke vil ta det på byen, har du i hovedsak to alternativer: Internett og andre kontaktannonser. Du kan jo prøve deg på vennindene til moren din? If you don't stop and look around once in a while, you could miss it. På internett er det jo endel damer. Har prøvd å være seriøs på spray, finnenvenn, etc. Jeg vet ikke, det er derfor jeg prøver å få ett svar her.

Og min mors bekjentskaper er i de mest kristne kretser, så jeg tror heller ikke det er noe stort tema. Generelt er det vel best på litt småharry dansesteder med litt eldre klientell. Begynn med å be opp de litt eldre damene. De synes slikt er sjarmerende. Vær diskret, men hint litt frempå om hvor mye du setter pris på en eldre kvinnes femininitet og ymt etter hvert frempå at du ikke liker ungsomsdyrkelsen, men kan finne en litt mer moden dame vel så erotisk - "som deg".

Damer i den riktige aldersgruppa finner du mange av på kommunale kontor. Vet du forresten at du har nydelige øyne? Vil du være med å danse litt swing en dag? Det er voldsomt som du lever deg inn i denne guttens situasjon: Velkommen på nett, nå logger jeg av for en stund.

Må dra og kjøpe strømpebukser og annet varmt tøy til veslegutt. Brrrrr så kaldt det er! Kanskje er du på i kveld? Ha det bra så lenge søta! Vel 20 år yngre Er du bare 13?? Selv om jeg liker lammekjøtt, er det litt ungt for meg;.

Er nok ikke bare 13 år, men Men finnes det noen fler som er der ute som vil hjelpe meg litt videre på veien?

Annonse i ett blad er også utprøvd, og det er ikke så lett der heller Så jeg innser at jeg ikke har så mye igjen, hvis ikke Det er nok ei dame som deg jeg er ute etter, men kontaktsøk er vel i utgangspunktet ikke lov her Er vel ikke det Kjenner meg godt igjen. Men vent å se da vel. Jeg tør å innrømme det! Jeg er i samme situasjon på jobben. Hun er litt rund i ansiktet, og rynkene har gitt henne en litt spennende look, koselig på en måte. Jeg har allerede benyttet anledningen til å føre en liten samtale, men lurer nå på hvordan jeg kan gå fram forsiktig nok her.

Hun tilbød meg å komme innom "avdelingen" hennes, men dum som jeg var, så tvilte jeg på om jeg ville få mulighet til å ta fri. Jeg bruker ikke hodet alltid Men jeg ser henne jevnlig, så mulig jeg får sjansen en gang til?? Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gå fram her, og jeg kjenner at jeg er litt smånerv for å drite meg ut.

Fallhøyden er i hvert fall stor. Nå kjenner jeg veninnene mine så godt, at vi er veldig åpne om alt. Så hvis en av oss tente på unge gutter, ville det ikke være noe problem å innrømme det.

Og jeg syns heller ikke det er noe spesielt tabu at voksne kvinner har sex med unge gutter. Det er jo slett ikke så uvanlig lenger. Likevel står jeg ved det jeg sa tidligere, om at å ha sex med gutter som er på alder med barna mine, er uinteressant. Jeg foretrekker voksne menn som har erfaring, og gidder ikke drive opplæring.

Tråden er ryddet iht. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Hvor finner man eldre damer » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Hvor finner man eldre damer By Guest gutt20, May 18, in Seksualitet. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Guest gutt20   0 0. Report post  ·  1. Posted May 18, Share this post Link to post Share on other sites. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  2. Satyren   Report post  ·  3.

Report post  ·  4. Report post  ·  5. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Report post  ·  8. Report post  ·  9. Report post  ·  Guest Purple Haze   0 0. Posted May 19, Helen   Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Register a new account. Sign in Already have an account? Go To Topic Listing Seksualitet. Sign In Sign Up. Important Information Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

CHICAS ESCORT SEX DATE

NURU MASSAGE DANMARK LESBISK CHAT

De er kommunikative, de viser følelser, de er ikke redd for nærhet. Ikke minst vet de mye om kvinner og kvinnekroppen og er opptatt av å behage. Pluss at de har masse kapasitet. Jeg har opplevd raushet og god nærhet fra disse mennene, det har vært bra for meg - og på sikt også for ekteskapet mitt, sier hun. Krysset en barriere Det begynte med en fem år yngre mann for noen år siden.

Ellen følte hun krysset over i et nytt landskap. Han var jo ikke så mye yngre, men det ble allikevel kryssing av en barriere for henne.

Det er det viktigste for min del. Jeg hadde alltid tenkt på yngre menn som guttunger eller nærmest valper. Men det skal god selvtillit til for en ung mann å sjekke opp en voksen kvinne, sier hun og understreker at hun selv aldri har sjekket opp de yngre mennene - de kommer til henne:. Gro Isachsen forteller at det er fysiologiske faktorer som spiller inn på forholdet mellom en ung mann og en eldre kvinne.

Derfor er det en god match, seksuelt sett. Men når overgangsalderen kommer, er det ofte over for kvinnes del, sier sexologen. Isachsen tror at et forhold mellom to med stor aldersforskjell, som man ser noen vellykkede eksempler på, allikevel kan være vanskelig. For eksempel hvis en ung mann forelsker seg i en kvinne, og han ønsker seg familie.

Men kan ha trøbbel med å møtes mentalt. Men er det sterke følelser og forelskelse involvert, så kjenner man gjerne ingen alder, mener hun. Nestemann - 20 år yngre enn meg møtte jeg i jobbsammenheng. Han flørtet tydelig, men likevel diskret og elegant. Han virket selvsikker og dreven uten at det var nedlatende.

Jeg tenkte at det skal baller til for å være så raffinert, men likevel tydelig i sine hensikter overfor en såpass mye eldre kvinne. Han må være god, tenkte jeg. Og det var han. Vi møtes et par ganger på et hotell, fordi han delte leilighet med en kamerat. Da var jeg fornøyd - og gikk videre. Den kvelden var det bare oss to i det rommet. Jeg sa tidlig at jeg var «litt» eldre. Det viste seg at han var 30 år, 18 år yngre enn meg. Jeg tror han synes aldersforskjellen var spennende - en del av det spennende.

I sånne forhold er det jo alltid snakk om kort og heftig. Vi er i vidt forskjellige livsfaser - og jeg er gift. En av venninne mine ble litt sjokkert over den intensiteten vi la for dagen, selv der på galleriet.

Men hun er heldigvis frisinnet, og sladrer ikke. Hun sa hun skulle huske det til neste gang, å velge fra øverste hylle. Ta den du vil ha, forteller hun med en latter. Sexolog Isachsen ser også at det er langt mer akseptert at yngre menn har forhold til eldre kvinner.

Det handler i mange sammenhenger om et maktforhold - sjefen som sjekker opp sekretæren. Eldre og velsituerte menn som nærmest kjøper seg kvinner. Jeg tror det er mer akseptert andre veien fordi det ikke handler om et maktforhold i den grad, sier hun.

Mange unge menn fantaserer om godt voksne damer som invier dem i kjærligheten, de seksuelle gleder, hvordan tilfredstille kvinner, hvordan bli en fantastisk elsker. Og i fantasien er jo denne eldre kvinnen så våt og villig, at det aldri er spørsmål om manglende lyst, er det ikke slik? Fantasier er fantastiske og vi lager dem presis slik vi ønsker at de skal være. Du har gått ett skritt videre og realisert denne fantasien din. Det er ikke alle fantasier som bør realiseres, ikke minst fordi det kan bli en flopp og så er plutselig den deilige fantasien ødelagt for all tid.

Men for deg var det ikke slik. Din fantasi om å ha sex med en eldre dame skulle vise seg å bli en suksess som du har fått et kick av og nå lurer du på om det du opplevde var normalt.

At en eldre kvinne kan ha seksuelle fantasier om yngre menn, er heller ikke uvanlig, og at den eldre kvinnen satte sin fantasi ut i virkeligheten, er vel heller ikke så oppsiktsvekkende. Og at dere to, med det samme ønsket, opplevde dette som en stor suksess, handler vel mest om at dere hadde det samme mål. Jeg forstår deg slik at du lurer på om to personer som "ikke egentlig skal ha sex sammen", kan oppleve noe så fantastisk.

Saken er vel den at det nettopp er de seksuelle møter som har klang av noe ulovlig, ikke korrekt etc, som for mange nettopp virker seksuell stimulerende å fantasere om for noen å gjøre for andre , eller å lese om for de fleste.. Jeg har ikke sett tall på hvor normalt det er å realisere nettopp denne fantasien, men som fantasi er den en klassisker. Jeg er en av de "unge" menn som er vill etter "modne" damer.

Jeg har alltid likt lekre damer som er endel eldre enn meg men jeg har tidligere bodd på bygda der "allt" er gjennomsiktig. Nå som student i Trondheim så er mulighetene helt andre.

Jeg er kun interresert i det sexuelle og psykologiske spillet, og jeg bruker i overkant mye tid, penger og energi på å finne meg stadig nye "veninner". Jeg er på byen ganger i uka, og meget aktiv på nettmøtestedene og har ofte "møter" med forskjellige kvinner i uka. På den ene siden så er det fantastisk deilig og jeg stortrivs sammen med kvinnene og nyter i tillegg spenningen. Syns det er fantastisk. Er dette "normalt" eller kan det være ett usunt psykologisk element i min adferd?

Som du er inne på selv, så virker dette uheldig i det lange løp. Tror du at du greier å slutte? Kan du se for deg annen type parforhold, som er mer varig, kanskje med en partner som er mer på din egen alder? Jeg er en gutt på 28 år som siden november har vært forelsket i ei jente på Vi tilbringer veldig mye tid sammen og hun pleier å ligge over til meg ganske så ofte.

Hun har sagt til meg at hun er glad i meg og at jeg er den beste gutten hun noen gang har møtt. Vi har ikke hatt sex men når vi har drukket blir hun veldig kåt og vil gjerne at jeg fingrer og slikker henne, men i edru tilstand får jeg ikke engang stryke litt på henne Jeg blir så frustrert, jeg føler jeg har mye å gi men får så lite tilbake. Hun er bare ikke klar for samleie.

Tenk på det at hun kan være jomfru og trenger mer tid, forsikringer fra deg om at du er den hun vil skal være hennes første.. Det er jo en viss aldersforskjelle på dere, så du som er eldst må ta hensyn..

Dessuten er seksualitet så må mer enn samleie. Her har du muligheten for å vise ditt kjærlighetsregister. Jeg er "gal" etter eldre damer, fra 45 - Jeg synes de er mye mer spennende, moden og ikke minst sexy. Jeg selv er i starten av tredve åra og damer som er yngere enn meg ser jeg ikke på en gang. Det er vel ikke så uvanlig og unaturlig det du sier der. Og så er du ikke så ung selv, lengre, heller.. Har du tenkt på det? Jeg er en kvinne på 32 med et lengre samboerforhold bak meg.

Har vært singel i et år nå, og har det egentlig veldig bra alene. Holder på med min andre universitetsutdanning, så medkullingene mine er en del år yngre enn meg. En av mine medstudenter, en ung mann på 23 viser interesse for meg, og for å være helt ærlig er følelsene gjensidige. Han er er fantastisk flott ung mann, og virker voksen for alderen.

Han har også et lengre forhold bak seg. Så var det aldersforskjellen, da Vi er ikke ferdig utdannet før om 3 år. Da begynner jo jeg å dra litt på åra når man tenker på familieetablering osv. Jeg føler at det er galt av meg å dra ham inn i voksenverdenen for tidlig, selv om det ikke er et tema for ham. Hva med hans foreldre når han kommer hjem med ei "gammel kjærring? Det er bare så vanskelig å se klart i en slik situasjon.

Har du noen gode råd? Han vet hvor gammel jeg er. Alle unge menn drømmer om modne voksne kvinner. Er det ikke slik? Han er tross alt 23 og det betyr at han er voksen. Det høres jo spennende ut for begge parter dette!

Og du er ikke for gammel til å få barn om et par år.. Dersom du ønsker å gi forholdet et forsøk, er det vel ingen andre som egentlig har noe de skal ha sagt..? Dette kan jo bli et heftig kort forhold, men ikke usannsynlig et livslangt et. Jeg er en jente på snart 20 år som er sammens med en som er 39 år,er det ille? Jeg tenker at denne aldersforskjellen kan være spennende for erotisk lek og for å gjøre nye erfaringer, men når det er snakk om å få barn, er jeg mer kritisk.

Har du tenkt gjennom hvordan livsfasene vil være ettersom dere blir eldre? Hva med felles venner? Det er dessverre mange hensyn å ta i et kjærlighetsforhold og enda flere i et forhold hvor det også innebærer barn. Men kanskje er kjærligheten så sterk at den kan seire over alt? Legen får ekstra betalt for denne type konsultasjon fra det offentlige og det settes alltid av god tid til dette. Dette betyr ikke at du må bestemme deg for type prevensjon og om du vil starte med sex, men informasjonen du får vil være nyttig.

Escort europe com escort review sites