Thai kone sex norske jenter

thai kone sex norske jenter

. Thai kone sex norske jenter

WEBCAM SEX CHAT DATE STAVANGER

Flyktet fra vold, fyll og sex trusler», så aner man jo konturene av innholdet. Nå skal det ikke stikkes under en stol at det fins nordmenn som både mishandler sin thai kone, er alkoholikere og sikkert truer med både det ene og det andre.

Men problemet er at man lett får et inntrykk av at dette gjelder alle nordmenn som er gift thai. En utenforstående som aldri har vært i Thailand før, kan umulig tenke annet enn at samtlige nordmenn som finner seg en thai kone, er alkoholikere, banker kona og truer henne til å ha sex både med seg selv og andre. For den som har vært mye i Thailand og kjenner kulturen, og ikke minst de som er gift med en thai jente, så er jo dette både sårende og vanvittig urettferdig.

Nordmenn som er gift thai, er blant de utlendinger som tilpasser seg best til thai kulturen og har respekt for de skikker og regler som de er opptatt av. Nordmenn er også veldig generøse og sørger for at familien til kona har det godt.

Dette gjelder de aller fleste. Men dessverre så er det slik at man fokuserer på de tilfellene hvor mannen er en overgriper. Nå kan det være at historien har to sider også i enkelte av disse tilfellene. Men hvem tror vel på mannen etter at jenta har blitt fortalt at hun bare kan dra på krisesenter og fortelle hvor fæl mannen er mot henne, og så kan hun få være i Norge, helt uten å måtte være gift med han hun har lurt hele tiden? Det selger ikke like mye aviser å skrive om en nordmann i Alta som drikker og banker kona.

Så lenge man kan skrive artikler fra bar miljøet i Pattaya om stakkars utnyttede kvinner som blir solgt som sex slaver, så har man noe mange er interessert i å lese om. At sannheten er at de fleste av disse kvinnene er lykkejegere og kommer av egen fri vilje, for late til å stå på en risåker i 16 timer om dagen når de heller kan selge fitta, det er ikke interessant det heller.

Da forsvinner jo hele illusjonen om de stakkars utnyttede thai kvinnene og de slemme fyllikene av noen nordmenn. Kanskje hvis de faktisk snakket litt med de som har bodd lenge i Pattaya og andre steder i Thailand, så ville de finne ut av hvem det er som blir utnyttet. En jeg vet om fant ikke lykken med noen av de fire jentene han hadde i sin tid i Thailand. Da hadde han kjøpt hus til samtlige oppe i Isaan og arven hans var borte. Han hadde ikke penger til flybillett hjem til Norge engang.

Hvis man er så dum, så har han bare godt av det, sier  disse som ikke vil at nordmenn skal være den svake gruppen. Men en stund før den planlagte turen, fikk han en sjokkerende beskjed. Niesen til Khemike tok kontakt og fortalte at tanten lå i koma. Hun hadde fått dengufeber, og var livstruende syk. Terry blir fra seg av bekymring, og avtaler å hjelpe til med å dekke sykehusregningen. Den vakre kvinnen tilbrakte to uker på hotell sammen med Terry, hvor de hadde sex og la planer for fremtiden.

I virkeligheten var hun allerede gift og hadde to barn. Jeg tvilte ikke på Khemike overhodet, og kunne knapt vente med å flytte og starte et nytt liv sammen med henne, fortalte Terry etter en to ukers kjærlighetsferie i Thailand.

Khemike blir snart frisk igjen, og i juli setter Terry seg på flyet til Bangkok. Endelig skal han treffe sin forlovede. Hun møter ham på flyplassen og de tilbringer 14 dager sammen på hotell. De har sex sammen, og avtaler at han skal flytte til Thailand for godt. Hjemme i London var familien til Terry bekymret, men Terry forsikret dem om at det var ekte kjærlighet. Jeg tvilte ikke på Khemike overhodet, og kunne knapt vente med å flytte og starte et nytt liv sammen med henne. Terry begynte å sende penger til forloveden så hun kjøpe en bil til dem og ordne med en leilighet.

Han satt også i gang den kostnadskrevende prosessen med å skille seg fra sin kone slik at han kunne gifte seg på nytt. Khemike poserer sammen med bilen hun kjøpte for pengene til Terry.

De to skulle starte et nytt liv sammen i Thailand. Terry fant igjen bildet på en av de mange datingprofilene til kvinnen. Etter at Terry overførte Han fattet ikke mistanke, og var bare glad for at hun var frisk igjen. Men så kom det flere forferdelige nyheter. Gråtende fortalte Khemike at legene hadde oppdaget en svulst. Den måtte fjernes øyeblikkelig, men operasjonen var for dyr.

Hun fryktet at hun skulle dø. Nok en gang kom redningen fra Terry - i form av Han fikk et bilde av sin kjære i sykehusklær og beskjed om at operasjonen hadde vært en suksess. Til å begynne med frykter Terry at kreften hadde kommet tilbake og forsøkte desperat å få tak i henne.

Etter en måneds blir Terry med ett obs på en automatisk venneforspørsel på Facebook. Han kjenner ikke igjen navnet, men kvinnen på bildet er ikke til å ta feil av. Forvirret klikker Terry på profilen og blar gjennom bildene.

Her ser han kvinnen han elsker sammen med to barn og en annen mann. På mannens profil kan Terry lese at han er gift med kvinnen Terry kjenner som Khemike. Familien forsto at Terry var blitt svindlet og ba han om å bryte all kontakt, men Terry måtte ha svar. Han opprettet en falsk facebookprofil og tok kontakt med mannen for å få mer informasjon. Ikke bare bekreftet mannen at han var gift med Khemike, men fortalte også at barna på bildene, som jeg var blitt fortalt var hennes nevø og niese, i virkeligheten var parets barn.

Jeg visste ikke hva jeg skulle tro. Terry logget seg inn på datingtjenesten hvor de to først møttes og begynte å lete gjennom bildene. Nå fant han flere profiler med forskjellige navn, men alle med de samme bildene av kvinnen han var forelsket i. Jeg var så sjokkert og sint at jeg ikke kan beskrive det med ord. Hun var vakker og ung, så en kan si at jeg var en tosk, men hun sa at hun bare ville bli elsket og tatt vare på, og jeg trodde henne.

Thai kone sex norske jenter