Avas riga massasje

avas riga massasje

..

De to første gangene bodde vi ute i den russiske bydelen. Det er godt trikketilbud, så lett å ta seg frem uansett hvor man bor. Trådverktøy Vis utskriftsvennlig utgave Videresend denne siden med email. Visningsmoduser Linjærmodus Bytt til hybridmodus Bytt til Trådmodus. BB kode er På. Klokken er nå Kontakt oss - Ønskebarn.

Side 1 av 4. Kemin Stadig innom   Medlem siden: Til dere som har vært på Ava Clinic Riga Hei Jeg vil gjerne ha kontakt med dere som har vært på denne klinikken i Riga, Ønsker å høre alt av historier, gode og ikke gode ;- Vi er i tenkeboksen for hvor vi skal reise for ED og jeg ønsker gjerne kontakt med flere i samme situasjon, så man kan dele erfaringer, stille spørsmål osv Gleder meg til å høre fra dere. Send en privat melding til Kemin. Finn fler innlegg av Kemin.

Klara-Sofie Flyttet inn   Medlem siden: Send en privat melding til Klara-Sofie. Finn fler innlegg av Klara-Sofie. Persille Flyttet inn     Medlem siden: Send en privat melding til Persille. Finn fler innlegg av Persille. Utålmodig Stamgjest   Medlem siden: Opprinnelig skrevet av Kemin Hei Jepp jeg har lest meg opp litt der nå Ønsker å finne ut av hvilken klinikk vi skal satse på, ser jo at det er mange alternativer Viktigste for meg er å bare høre litt om generelle erfaringer her, da vi vurderer Riga sterkt.

Send en privat melding til Utålmodig. Finn fler innlegg av Utålmodig. Send en privat melding til eggeline. Finn fler innlegg av eggeline. Prisen på euro er dermed ikke for bare et forsøk med mindre det kommer bare en god blastocyst ut av prosessen, men det er uvanlig , med for flere forsøk. Dét gjør stor forskjell — virkelig stor forskjell! Man velger selv innsett av en eller to blastocyster om gangen. Magefølelsen er god, og magefølelse skal man lytte til tenker jeg.

Jeg har aldri vært i Praha, men ser at reiseveien dit forsåvidt er raskere enn til Århus, med en flytur på under to timer fra Gardemoen og så 20 minutter med taxi til klinikken. Så kanskje, kanskje ender Ønskemamma opp i Praha i løpet av sommeren….. Hvordan går det med prinsesse A i barnehagen? Det var det en av dere som spurte om. I dag våkner jeg til min egen bursdag. Det er verken gaver, blomster eller frokost på senga her i dag,….

Krysser fingrene for deg, ønskemamma. Får du ta med deg «lille eskimo» til en annen klinikk? Eller går du nå rett på eggdonasjon? Ønsker så veldig at du skal lykkes med drømmen din: Det blir Danmark og bitte lille eskimo først. Så har jeg egentlig et forsøk til igjen i Danmark med egne egg, men her er vi visst ikke helt enige enda, så det skal jeg komme tilbake til. Lykkes jeg verken med lille eskimo eller et ferskforsøk til med egne egg, da tror jeg det er tid for å tenke på eggdonasjon.

Interessant om det bare koster euro, og så for flere forsøk. Som regel koster det ca kr for fryseforsøk om man ikke lykkes med det første ferskforsøket. Selv tilhører jeg IVF Riga. Sjekk ut prisene der, er nok dyrere enn Cube.

Ava Peter er litt dyrere, men har en 3 pakning. Dessverre har den gått opp euro i , men var virkelig noe jeg vurderte før.

Nå er den på ca euro for 3 forsøk. Tror man bruker maks kr for egne medisiner. Det er progesteron som koster litt. Man tar progynova østrogen som ikke er så dyrt i noen uker før innsett, og progesteron noen dager før innsett og begge medisiner må man bruke noen mnd innover i svangerskapet.

Men du har en vei å gå før dette skjer. Om kvalitet på egne er er bra, skjønner jeg at du vil gjøre det du kan først med egne egg. Jeg kan ha misforstått, men forsto det som om et forsøk inkluderte alle innsett. DET skal jeg dobbeltsjekke, fordi det er en vesensforskjell prismessig.

AVA-Peter sin trepakning med ferske egg koster 29 euro. Så neste tre hundre tusen kroner. Det er ikke et alternativ for meg, men fint for dem som kan bruke det. De kommer med «babygaranti». Ja, det er jo progesteronstøtte som koster mest. Det har jeg jo brukt de gangene jeg har vært gravid, som jo ble til sammen 22 uker, så det har jeg allerede svidd av ganske mange tusenlapper på.

IVF Cube bruker også nedregulering på mottaker en stund før innsett, altså Synarela eller dets like. Kvaliteten på mine egne egg er det vanskelig å si noe sikkert omm. Samtidig har jeg blitt gravid to ganger. Spørsmålet er om jeg mister på grunn av dårlige egg eller av andre årsaker. Kjenner at jeg må forsøke litt til med egne egg før jeg eventuelt går for eggdonasjon, men det stopper seg jo økonomisk og tidsmessig etter hvert. Ja, det har jeg sett fra tidligere Cathy.

Det er bare det at jeg ønsker åpen sæddonor ved bruk av eggdonasjon. For eggdonor er dessverre anonym, noe som er mitt aller største dilemma. Da ønsker jeg at barnet i alle fall skal ha mulighet til å kunne finne sine biologiske røtter på den andre siden — hvis det er mulig. Og det er mulig hvis jeg selv velger en åpen sæddonor de kan bruke sammen med sin anonyme eggdonor.

Tenkte det måtte være noe sånn. Vet at Ava Peter er et alternativ for dem som ønsker åpen sæddonor. Det er jo positivt. Er det også mulig på IVF Cube? Jeg får vurdere å bytte klinikk, selv om jeg nok ikke har så store etiske kvaler som deg.

Hadde det i utgangspunktet, men har gått over noen grenser. Ja, så fremt jeg har fortsått dem riktig Cathy, så er det med åpen sæddonor en mulighet ved IVF Cube. Hvis du velger å gå for eggdonasjon, tenker du å sette inn en eller to? Er selv tvilling, så jeg må jo selvfølgelig håpe litt på at du velger to; Ønsker deg masse lykke til! Å, det er et dilemma R. Med eggdonasjon ville jeg tenke at det var eksra fint for et barn med søsken — en i samme situasjon.

Jeg tror nok likevel at jeg, som et menneske med en inntekt, to hender, to ører etc bare hadde turt å sette inn en om gangen. Selv om jeg fra jeg var barn av egentlig alltid har hatt en slags underlig tanke om at jeg kom til å bli tvillingmamma. Så heldig du er, som faktisk er den ene delen av et tvillingpar. Du, lavkarbodietten går det fint med.

Eller «Prosjekt matglede» som jeg kaller det. Lager i grunn mye god mat, og jeg har vært flink til å lage meg skikkelig middag hver dag siden 1. Men jeg blir jo alltid fornøyd etterpå, så sånn sett er det verdt det: Håper jeg kan få lov å kommentere at jeg ble veldig overrasket over svaret ditt ang 1 innsett..

Uten å ha en eneste negativ tanke bak dette: Lykke til med alle valg og all grubling, kjære ønskemamma. Du virker jo veldig reflektert og grundig, så valgene du tar vil sikkert bli de riktige for deg i din situasjon. Håper å ende med et godt valg. Og et enda bedre resultat…. Og jeg er ekte tror jeg.

Avas riga massasje

Avas riga massasje

Du kan jo lese på tråden? Posts navigation 1 2 Next page. Send en privat melding til Utålmodig. Kartet Gygrestolen er eksempel: Tenkte det måtte være noe sånn. Avas riga massasje